Validia-brändi uudistuu

13.11.2017

Validia Asuminen ja Validia Kuntoutus uudistavat brändiään ja toimivat jatkossa yhden Validia-brändin alla. Uudistuksen myötä muuttuu Validian tapa näkyä markkinassa, myös logo ja visuaalisuus uudistuvat.

– Uudenlainen palvelukulttuurimme tukee myös sitä, että brändiä uudistetaan ja ajanmukaistetaan. Validia Asumisen arvolupaus on arvokas elämä, ja uudistus tukee sitä omalta osaltaan, Validia Asumisen toimitusjohtaja Päivi Harmaakorpi sanoo.

Sekä Validia Asumisella että Validia Kuntoutuksella on vuosikymmenten kokemus vaikeavammaisten asumispalveluista ja kuntoutuksesta. Toimintaympäristö kuitenkin muuttuu, kilpailukenttä haasteellistuu ja sote-uudistus tuo tullessaan asiakkaan valinnanvapauden.

– Tavoitteenamme on rakentaa entistä vahvempaa mielikuvaa Validiasta, alan vahvasta osaajasta, Validia Kuntoutuksen toimitusjohtaja Kristiina Silver sanoo.

Harmaakorpi ja Silver toteavat molemmat, että Validiassa tehdään tärkeää työtä. Tätä halutaan myös tuoda esille asiakkaiden ja henkilöstön kautta nykyisille ja tuleville asiakkaille, sidosryhmille sekä henkilöstölle.

– Kun toimimme yhdessä, asuminen ja kuntoutus, olemme yhdessä enemmän, Silver ja Harmaakorpi toteavat.

Lisätietoa:

Kristiina Silver, toimitusjohtaja, Validia Kuntoutus, p. 040 705 3916, kristiina.silver@validia.fi

Päivi Harmaakorpi, toimitusjohtaja, Validia Asuminen, p. 0400 418826, paivi.harmaakorpi@validia.fi


Takaisin listaukseen