Koulutus- ja asiantuntijapalvelut

Tarjoamme kuntoutuksen ja terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille korkeatasoista koulutusta.

Koulutuspalvelut Helsingissä

Helsingissä asiantuntijamme kouluttavat neurologisen kuntoutuksen teemoista. Meillä on vankka kokemus kansallisten ja kansainvälisten seminaarien ja monipuolisten koulutuspäivien ja -ohjelmien toteutuksesta. Kysy lisää myös organisaatiollenne räätälöidyn koulutuksen järjestämisestä.

Kuntoutuspalvelumme perustuvat selkäydinvauriokuntoutuksen ja aivovauriokuntoutuksen osaamiseen sekä vahvaan apuvälinepuolen osaamiseen. Järjestämme moniammatillisia neurologisen kuntoutuksen koulutuksia. Tarvittaessa järjestämme myös laajempia moniammatillisia koulutuksia sekä koulutuksia esimerkiksi fysioterapiasta ja neuropsykologiasta.

Koulutuspalvelut Lahdessa

Lahdessa erityiskoulutuksia käyneet asiantuntijamme kouluttavat muun muassa neuropsykologian, psykoterapian, toimintaterapian, fysioterapian, ryhmäterapian ja perhekuntoutuksen teemoista.

Toimimme työssäoppimispaikkana sosiaali- ja terveydenhuollon eri opiskelijoille. Tarjoamme kuntoutuksen eri alueilta asiantuntemusta koulutustilaisuuksiin ja seminaareihin liittyen sopeutumisvalmennukseen, vaikeavammaisuuteen, perheisiin, harvinaisiin tuki- ja liikuntaelinvammaryhmiin sekä ihmissuhteisiin ja seksuaalisuuteen.

Lisätietoja koulutuspalveluista antaa:

terapiapalvelupäällikkö Marjo Mäki
p. 09 7770 7256
marjo.maki@validia.fi