Tutustu tiloihin

Toimimme moderneissa ja esteettömissä tiloissa, joiden suunnittelussa on huomioitu erityisesti pyörätuolia käyttävien ja muiden liikuntavammaisten henkilöiden tarpeet.

Kuntoutuskeskuksessa majoitutaan kolmella osastolla yhden ja kahden hengen huoneisiin, joissa on omat wc- ja suihkutilat. Osassa kuntoutujahuoneista on henkilönostin ja ympäristönhallintalaitteet.

Jokaisella osastolla on yhteisiä oleskelutiloja. Kuntoutuskeskuksessa toimii langaton verkkoyhteys. Vapaa-ajalla meillä voi katsella tv:tä, lainata elokuvia ja pelejä sekä osallistua ohjattuun vapaa-ajantoimintaan.

Liikuntasali, kuntosali ja allasosasto sijaitsevat pohjakerroksessa. Vuokraamme liikuntatilojamme myös ulkopuolisten käyttöön.

Täysmittaisessa liikuntasalissa pelataan monenlaisia pelejä, kuten rugbya, koripalloa ja salibandya sekä harrastetaan jousiammuntaa. Tilaa vuokrataan myös ulkopuolisten käyttöön.

Kuntosalilla on laaja valikoima liikuntavammaisten käyttöön suunniteltuja paineilmalla toimivia HUR -kuntosalilaitteita, joiden käyttö onnistuu niin kävelevältä kuin pyörätuolinkäyttäjältäkin.

Allasosastolla on iso hissillinen uima-allas sekä pienempi terapia-allas, jossa on henkilönostin. Isossa altaassa voi uintiharjoittelun ohella kokeilla myös sukellusta tai melontaa. Terapia-altaan pohja on säädettävissä ja vesi on tavanomaista hieman lämpimämpää.

helppo_liikkua_logo_50x50mm_rgb.jpg : 105 kB


synapsia2015netti-0733.jpg : 1025 kB

synapsia2015netti-1550.jpg : 777 kB

synapsia2015netti-9934.jpg : 846 kB