Tutustu tiloihin

Kaikki tilamme ovat esteettömiä ja lähellä toisiaan saman katon alla. Niiden suunnittelussa on huomioitu eri ikäisten käyttäjien tarpeet.

Kuntoutuskeskuksessa majoittaudutaan pääasiassa kahden hengen huoneisiin, joissa on omat wc- ja suihkutilat sekä lukolliset lokerot henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen. Osassa kuntoutujahuoneista on henkilönostin ja ympäristönhallintalaitteet.

Yhteisissä tiloissamme on tv-vastaanottimia, sanoma- ja aikakauslehtiä, kirjoja ja pelejä. Lisäksi huoneissa voi kuunnella radiota. Kuntoutuskeskuksessa toimii langaton verkkoyhteys.

Kuntoutuskeskuksessa on liikuntasali, kuntosali ja allasosasto.

Liikuntasalissamme on monipuolisia liikuntavälineitä, joiden käyttöä harjoitellaan kuntoutusjakson aikana. Liikuntasalissa voi pelata istumalentopalloa, koripalloa, sählyä, sulkapalloa ja pöytätennistä. Meillä voi myös kokeilla curlingia.

Kuntosalimme helppokäyttöiset välineet sopivat myös liikuntavammaisille ja ikäihmisille. Lisäksi meillä on kuntopyöriä, terapialaitteita ja erilaisia pienempiä harjoitusvälineitä.

Allasosastolla on kaksi eri kokoista terapia-allasta ja allashissit. Altaiden vesi on tavanomaista hieman lämpimämpää.

Liikuntaesteettömällä pihallamme on oleskelupaikkoja, pyörätuolirata harjoitteluun ja turvalliset leikkipaikat lapsille. Helppokulkuisessa ympäristössä asiakkaamme voivat ulkoilla ja asioida itsenäisesti. Hyödynnämme myös lähellä sijaitsevia Lahden kaupungin liikunta- ja retkeilypaikkoja.