Validia Kuntoutus

Validia Kuntoutus (Invalidiliiton Kuntoutus Oy) on kotimainen kuntoutuksen huippuasiantuntija. Toteutamme yksilöllistä tarpeet huomioivaa, moniammatillista ja tutkimustietoon perustuvaa kuntoutusta yli 60 vuoden kokemuksella.

Olemme edelläkävijöitä vaikeavammaisten kuntoutuksessa, sopeutumisvalmennuksessa ja neurologisessa kuntoutuksessa. Lisäksi tarjoamme avoterapiapalveluita ympäri maata.

Olemme osa Invalidiliittoa, ja Validia-nimen alla toimivat myös Validia Asuminen ja Validia Ammattiopisto.

Kuusi toimipistettä

Validia Kuntoutus on perustettu toukokuussa 2014. Kuntoutustoimintamme olemme aloittaneet silloisessa Invalidiliiton Käpylän kuntoutuskeskuksessa vuonna 1953.

Yhtiöömme kuuluvat neurologisen kuntoutuksen edelläkävijä Validia Kuntoutus Helsinki, sopeutumisvalmennuksen ja monipuolisten kuntoutuspalveluiden tuottajana tunnettu Validia Kuntoutus Lahti sekä avokuntoutuspalveluita tuottavat yksiköt Järvenpäässä, Porissa, Tampereella ja Turussa.

Moniammatillista, yksilöllistä

Toimimme Invalidiliiton arvojen mukaisesti – avoimesti, luottamuksellisesti, rohkeasti, uudistuen ja ihmisarvoa kunnioittaen.

Meille kuntoutuja on keskiössä. Kunnioitamme kuntoutujien omia toiveita ja huomioimme yksilöllisen tilanteen sekä kuntoutuksen sisällöissä että sen tavoitteissa. Kunnioitamme kuntoutujien mielipiteitä, tunteita ja kokemuksia.

Nimi Validia on lupaus suomalaisesta, asiantuntevasta ja yhteiskunnallista hyvinvointia lisäävästä palvelusta. Validia Kuntoutuksella ja Validia Asumisella on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys –merkki.

Tutustu palveluihimme

Tarjoamme yksilöllistä ja ryhmämuotoista kuntoutusta kaikkiin elämäntilanteisiin. Tutustu kuntoutuskursseihimme ja avokuntoutuspalveluihimme
Palvelut ja hakeminen -osiossa.

Toimipisteet

Tarkempaa tietoa toimipisteistämme ja niiden palveluista löydät
Toimipisteet-osiosta.

Yhteystiedot

Toimipisteidemme ja henkilöstömme yhteystiedot löydät
Yhteystiedot-osiosta.