Siirry sisältöön

Aktiverande rehabilitering i alla livssituationericon_talo.png : 7 kB

Din hälsa är viktig för oss

Vi erbjuder rehabiliteringstjänster för personer med funktionsnedsättning och för personer med olika funktionsförmåga samt deras närstående. Hos oss tas du aktivt med i frågor gällande din rehabilitering.

fp_icon_group.png : 5 kB

Individuellt, tillsammans

Vi är kända för hjärnskade- och ryggmärgsskaderehabilitering samt för rehabilitering och vård av övriga neurologiska-och sällsynta sjukdomar. Vi har årligen över 2000 klienter.

icon_puhelin.png : 10 kB

Tag kontakt!

+358 9 777 071

Kort om Validia rehabilitering

etusivu_nost_left_2.jpg : 161 kB

Med decenniers erfarenhet

Validia rehabilitering är Finländsk specialist inom rehabilitering. Vi erbjuder individuell rehabilitering med över 60års erfarenhet. Vi är föregångare i rehabilitering av svårt handikappade, inom anpassningsträning och neurologisk rehabilitering.

etusivu_nosto_middle.jpg : 122 kB

Verksamhet på sju orter

Vi betjänar på sju orter runt om i Finland. Utöver Rehabiliteringscentren i Helsingfors och Lahtis erbjuder vi mångsidiga  polikliniska tjänster  i Järvenpää, Kuopio, Björneborg, Tammerfors  och Åbo. Alla våra mottagningsuttrymmen är lättillgängliga.

etusivu_nost_right.jpg : 113 kB

Mångprofesionell

Vi ordnar mångprofessionella individuella  rehabiliteringsperioder samt grupprehabiliteringsperioder, rehabiliteringskurser, och poliklinisk rehabilitering för barn, familjer, ungdomar och vuxna. Dessutom erbjuder vi utbildnings- och specialisttjänster.